Blog

Ολοκλήρωση Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου IEEE CAFE 2024 και το Industry Forum IAFE

CAFE2024_digi

Με διεθνείς συμμετοχές και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Επιστημονικό Συνέδριο IEEE Conference on Agrifood Electronics (CAFE2024) στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2024, στην Ξάνθη. 

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronics Engineers-ΙΕΕΕ) ενώ φιλοξένησε παράλληλα και το 2ο Φόρουμ IEEE CAS Industry Forum IAFE (Industry for AgriFood Electronics).

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgriFood, περήφανος υποστηρικτής του Συνεδρίου CAFE 2024, παρουσιάστηκε στο συνέδριο από τον Technical Project Manager, Dr. Διονύση Βογλίτση, ο οποίος ανέλυσε τις δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρει ο Κόμβος

Το συνέδριο χαιρέτισε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας του ΔΠΘ, κ. Γεώργιος Μπρούφας, ενώ ο Δρ. Συρακούλης Γεώργιος, καθηγητής του ΔΠΘ, υπήρξε ο General Chair της διοργάνωσης, συντονίζοντας την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Σημαντικές επιστημονικές μελέτες παρουσίασαν οι ερευνητές Αθανάσιος Πασσιάς και Κάρολος-Αλέξανδρος Τσάκαλος, με τον τελευταίο να αποτελεί και μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Τέλος, εκπρόσωποι των εταίρων του Κόμβου μας παρουσίασαν τις δράσεις τους όπως ο κος Μπόχτης Διονύσης, διευθυντής του iΒΟ και ο κος Μπαρδακίδης Δημήτρης, Co-Founder & AgriFood Expert της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου: https://2024.ieee-cafe.org/.

, , ,