Blog

Το #DigiAgriFood στην στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το #DigiAgriFood στην στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της φέτος, το χρονικό διάστημα από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, εστιάζει στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, θα δώσει το παρόν, στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της χρονιάς, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέλη της ομάδας έργου του #DigiAgriFood θα βρίσκονται  στο pavilion 17, σε δύο (2) εκθετήριους χώρους  του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης(stand 20 και stand 35A), ενημερώνοντας φορείς, επιχειρήσεις και αγρότες για τις δράσεις του κόμβου αλλά και για τις προσεχώς διαθέσιμες υπηρεσίες του, οι οποίες στοχεύουν στην διευκόλυνση του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού όλου του φάσματος της αλυσίδας αξίας της Αγροδιατροφής με άμεσα οφέλη για τους πολίτες, τις ΜμΕ και τον δημόσιο τομέα.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση, ‘AKADEMIA‘, με στόχο την παρουσίαση της ερευνητικής του δραστηριότητας στο ευρύ κοινό.

, ,