Έκθεση Agrotica HELEXPO

Έκθεση Agrotica HELEXPO

Έκθεση Agrotica HELEXPO

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκηςεπικεφαλής εταίρος του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, θα δώσει το παρόν μαζί με το #DigiAgriFood, στην 30η Έκθεση Agrotica HELEXPO.

Επιστημονικά υπεύθυνοι και εκπρόσωποι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και των εταίρων του #DigiAgriFood θα βρίσκονται στο περίπτερο 2Stand 52, ενημερώνοντας φορείςεπιχειρήσεις και αγρότες για τις δράσεις του κόμβου αλλά και για τις προσεχώς διαθέσιμες υπηρεσίες του, οι οποίες στοχεύουν στην διευκόλυνση του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού όλου του φάσματος της αλυσίδας αξίας της Αγροδιατροφής με άμεσα οφέλη για τους πολίτες, τις ΜμΕ και τον δημόσιο τομέα στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΚεντρικής ΜακεδονίαςΔυτικής ΜακεδονίαςΗπείρου και Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, εκπρόσωποι όλων των εταίρων του κόμβου θα συμμετέχουν στο panel με τίτλο “Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην ΕλλάδαΠαρουσίαση των διαθέσιμων υπηρεσιών και περιπτώσεις ωφελούμενων”. Το Panel θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός Αίθουσα B΄, από τις 14:00 έως τις 16:00.

Δεν έχει οριστεί ακόμη

Η τοποθεσία μας
Βασιλίσσης Σοφίας 12, Ξάνθη, Ελλάδα
Κτίριο 2, 1ος όροφος

Τηλέφωνο
+2541079448

E-mail
info@digiagrifood.gr

Πληροφορίες Event
Ημερομηνία έναρξης
01/02/2024
Ημερομηνία λήξης
04/02/2024
Τοποθεσία
Θεσσαλονίκη
Αίθουσα
περίπτερο 2, Stand 52
Διεύθυνση
ΔΕΘ - HELEXPO, Εγνατίας 154, ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη 546 36
Τηλέφωνο
2541079448
E-mail
info@digiagrifood.gr
Εγγραφή
Προσθήκη στο ημερολόγιο
Διοργανωτές