Απομακρυσμένη συμβουλευτική

Απομακρυσμένη συμβουλευτική

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στη γεωργία ακριβείας με την υπηρεσία της Απομακρυσμένης συμβουλευτικής. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει συμβουλές σχετικά με την κατάλληλη επιλογή αισθητήρων IoT και πλατφόρμας κατανοώντας τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε αγρότη. Μέσω των αισθητήρων IoT και της πλατφόρμας ο αγρότης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις τιμές των κύριων παραμέτρων της καλλιέργειας όπως η θερμοκρασία του αέρα, η σχετική υγρασία, η θερμοκρασία του εδάφους, η περιεκτικότητα σε νερό του εδάφους κ.λπ.

Μέρος της υπηρεσίας αποτελεί ο προσδιορισμός των αναγκών των αγροτών, καθώς και η επεξήγηση των διαγραμμάτων αλλά και η σημασία τους στην καθημερινή πρακτική για τη λήψη των καλύτερων δυνατών αποφάσεων καλλιέργειας. Επίσης, σημαντικό κομμάτι της υπηρεσίες αποτελεί ο αριθμός το είδος ο τύπος των αισθητήρων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, καθώς και τα σημεία εγκατάστασης αυτών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην γεωργία ακρίβειας μέσω της υπηρεσίας της Απομακρυσμένης συμβουλευτικής. Μέσω της υπηρεσίας μας θα γνωρίσετε τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα της καταγραφής και ανάλυσης των δεδομένων στη γεωργία καθώς και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην παραγωγικότητα.

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο πελάτης μπορεί να επιτύχει:

  • Μείωση του λειτουργικού κόστους, καλύτερη λήψη αποφάσεων
  • Αύξηση της αποδοτικότητας με την προσαρμογή των τεχνικών καλλιέργειας
  • Μείωση ή και εξάλειψη λαθών ανθρώπινου παράγοντα, καλύτερη κατανόηση και γνώση των περιβαλλοντικών συνθηκών στο αγρόκτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Θέλουμε να μεταμορφώσουμε την καλλιεργητική σας πρακτική. Η υπηρεσία μας συνδυάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο με εξατομικευμένη καθοδήγηση, εξασφαλίζοντας χαμηλότερο κόστος, βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και ενημερωμένη λήψη αποφάσεων.

Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Χριστίνα Μουτισία, M.Sc.
Project Manager