Blog

Το #DigiAgriFood στην 28η Γεωργική & Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους 2024 & Γιορτή Βαμβακιού

AgroZoo - DigiAgriFood

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgriFood με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην 28η Γεωργική & Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους 2024 & Γιορτή Βαμβακιού κατά τις ημέρες Παρασκευή 30/8, Σάββατο 31/8 και Κυριακή 01/9.

Η Έκθεση AgroZoo έχει εξελιχθεί σε έναν τοπικό θεσμό που ενώνει εκθέτες και επισκέπτες για 28 πλέον χρόνια, προσφέροντας τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 

Στηρίζεται άμεσα από τον διευρυμένο Δήμο Προσοτσάνης, την Αντιπεριφέρεια Δράμας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες του κλάδου, να ανταλλάξουν ιδέες και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που πρωτοστατούν στον τομέα της Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και της Ψηφιακής Καινοτομίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 30/8 στις 20:00 στην κεντρική πλατεία του Φωτολίβους Δράμας.

 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 18:00-22:00

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.agrozoo.gr 

,