Blog

Ολοκλήρωση 28ης Γεωργικής & Κτηνοτροφικής Έκθεσης Φωτολίβους 2024 & Γιορτής Βαμβακιού

AgroZoo

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgriFood συμμετείχε με επιτυχία στην 28η Γεωργική & Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους 2024 & Γιορτή Βαμβακιού κατά τις ημέρες Παρασκευή 30/8, Σάββατο 31/8 και Κυριακή 01/9.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ο κ. Εμμανουλούδης Δημήτριος, καθηγητής στο Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Δράμας.  

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερό μας για τις παροχές και τις υπηρεσίες του Κόμβου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε από Γεωπόνους και συναφείς επιχειρήσεις αλλά και από καλλιεργητές κυρίως βάμβακος και καλαμποκιού καθώς αποτελούν τη συνήθη καλλιέργεια στο μεγαλύτερο μέρος του κάμπου της περιοχής.  

Ευχαριστούμε θερμά το διευρυμένο Δήμο Προσοτσάνης για τη φιλοξενία και την επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία αποτελεί το σημείο συνάντησης του Αγροδιατροφικού Τομέα της ευρύτερης περιοχής της ΑΜΘ

, ,