Το #DigiAgriFood στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Αρδευτικό Νερό: Ποιότητα, Επιπτώσεις από την Αγροτική Δραστηριότητα, Αξιοποίηση και Σύγχρονες Μέθοδοι»

Το #DigiAgriFood στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Αρδευτικό Νερό: Ποιότητα, Επιπτώσεις από την Αγροτική Δραστηριότητα, Αξιοποίηση και Σύγχρονες Μέθοδοι»

Το #DigiAgriFood στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Αρδευτικό Νερό: Ποιότητα, Επιπτώσεις από την Αγροτική Δραστηριότητα, Αξιοποίηση και Σύγχρονες Μέθοδοι»

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgriFood και το Εργαστήριο Υγειονομικής Μηχανικής, Ποιότητας Νερού και Αποβλήτων, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, διοργανώνουν ανοιχτό εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα:

“Αρδευτικό νερό: ποιότητα, επιπτώσεις από την αγροτική δραστηριότητα, αξιοποίηση και σύγχρονες μέθοδοι”,

την Παρασκευή, 13/12/2024 και ώρα 17:00-20:00, στο Τσανάκλειο Μέγαρο, Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, 1ος όροφος.

Πληροφορίες Event
Ημερομηνία έναρξης
13/12/2024
Ημερομηνία λήξης
13/12/2024
Τοποθεσία
Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής
Αίθουσα
Τσανάκλειο Μέγαρο
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
E-mail
info@digiagrifood.gr
Εγγραφή
Προσθήκη στο ημερολόγιο