Περιβαλλοντικές επιδόσεις αγροκτημάτων

Περιβαλλοντικές επιδόσεις αγροκτημάτων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ξεκινήστε μια πράσινη επανάσταση για το αγρόκτημά σας μέσω της υπηρεσίας μας Περιβαλλοντική Απόδοση Φάρμας – το κλειδί σας όχι μόνο για τη γεωργία, αλλά και για την υπεύθυνη γεωργία. Χρησιμοποιούμε ορισμένα εργαλεία που έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αποδεκτά από τη βιομηχανία για την εκτίμηση του αποτυπώματος άνθρακα της γεωργίας σύμφωνα με τις εφαρμοζόμενες διαδικασίες παραγωγής. Στη συνέχεια πραγματοποιούμε τμηματοποίηση των επιμέρους πηγών CO2 σύμφωνα με τις λειτουργίες του αγροκτήματος, τις αναλύουμε και καταλήγουμε σε συστάσεις για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η παραγωγικότητα του αγροκτήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Προσαρμοσμένες συστάσεις που όχι μόνο μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα, αλλά το κάνουν χωρίς να διακυβεύουν τις δυνατότητες παραγωγικότητάς σας. Είναι η γεωργία που νοιάζεται για τον πλανήτη χωρίς να θυσιάζει την απόδοση.

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο πελάτης δύναται στο μέλλον να υποχρεωθεί σε εξωτερική αξιολόγηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις. Σήμερα, οι δείκτες περιβαλλοντικής απόδοσης μετατοπίζονται από προαιρετικούς σε υποχρεωτικούς, μετατρέποντας τις περιβαλλοντικές επιδόσεις σε «on/off» κριτήριο για την είσοδο στις αγορές. Επομένως, όλα τα μέρη της αγροτικής αλυσίδας τα οποία θα επηρεαστούν από την επικείμενη νομοθεσία αναζητούν τεκμηριωμένους δείκτες αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Δεν είμαστε μόνο για τη γεωργία, αλλά για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας. Η υπηρεσία μας συνδυάζει καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευθύνη ώστε να ενισχύσει την πορεία σας προς βιωσιμότητα και πράσινη ανάπτυξη.

Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Χριστίνα Μουτισία, M.Sc.
Project Manager