Οικοσύστημα αισθητηρίων μέτρησης και καταγραφής στο πεδίο

Οικοσύστημα αισθητηρίων μέτρησης και καταγραφής στο πεδίο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Γνωρίστε τη γεωργία ακριβείας μέσω της υπηρεσίας μας «Field Sensor Monitoring Ecosystem» – μέσω της υπηρεσίας μας παρέχεται η δυνατότητα πληροφόρησης του αγρότη σε πραγματικό χρόνο για πιο έξυπνη και αποτελεσματική γεωργία. Η υπηρεσία περιλαμβάνει την ακριβή απεικόνιση των αναγκών των αγροτών για παρακολούθηση περιβαλλοντικών συνθηκών μέσω αισθητήρων IoT. Μπορούν να έχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις τιμές των κύριων παραμέτρων, όπως η θερμοκρασία του αέρα, η σχετική υγρασία, η θερμοκρασία του εδάφους, η περιεκτικότητα σε νερό του εδάφους κ.λπ.

Μέρος της υπηρεσίας είναι ο προσδιορισμός του αριθμού, του είδους των αισθητήρων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, των σημείων εγκατάστασης και της χρήσης των δεδομένων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Αποκτήστε το συγκριτικό πλεονέκτημα και μεταμορφώστε την επιχείρηση σας με την υπηρεσία «Field Sensor Monitoring Ecosystem».

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο πελάτης μπορεί να κερδίσει:

  • Καλύτερη κατανόηση και γνώση των περιβαλλοντικών συνθηκών στο αγρόκτημα.
  • Έγκαιρη αναγνώριση ακραίων περιβαλλοντικών αξιών και εφαρμογή διορθωτικών ενεργειών.
  • Αύξηση της αποδοτικότητας με την προσαρμογή των τεχνικών καλλιέργειας.
  • Η ακριβής γνώση των περιβαλλοντικών συνθηκών και της διαθεσιμότητας δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτίμηση των επιπτώσεών τους στην παραγωγικότητα των εκμεταλλεύσεων (ανάλυση δεδομένων).
  • Ειδοποιήσεις έγκαιρης προειδοποίησης σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Προσφέρουμε μια μεταμορφωτική εμπειρία καλλιέργειας. Η υπηρεσία μας συνδυάζει καινοτομία, γνώση και δέσμευση για την επιτυχία σας στο εξελισσόμενο τοπίο της γεωργίας.

Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Χριστίνα Μουτισία, M.Sc.
Project Manager