Κέντρο Εκπαίδευσης Έξυπνης Γεωργίας

Κέντρο Εκπαίδευσης Έξυπνης Γεωργίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της Έξυπνης Γεωργίας μέσω της υπηρεσίας μας «Smart Farm Training Center». Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει πρακτική «Hands-On» εκπαίδευση για αγρότες, φοιτητές, επαγγελματίες και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέσω της υπηρεσίας μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ψηφιακά οικοσυστήματα που περιλαμβάνουν θεματικά πεδία, συνδυάζοντας γεωπονία και υψηλή τεχνολογία παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης υπό «συνθήκες πραγματικής οικονομίας» σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μαθησιακό περιβάλλον.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Smart Farm δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτούν μία βαθιά κατανόηση του εξοπλισμού της ψηφιακής γεωργίας, τα πρακτικά κριτήρια χρήσης του καθώς και τα προσδοκόμενα αποτελέσματα αυτού για τα αγροκτήματα τους. Μέσω της πρακτικής εκπαίδευσης, οι εκπαιδευόμενοι είναι σε θέση να ενσωματώσουν απρόσκοπτα τα ψηφιακά εργαλεία στις καθημερινές τους αγροτικές ρουτίνες.

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να γνωρίζουν τα είδη εξοπλισμού ψηφιακής γεωργίας, τα κριτήρια επιλογής για το αγρόκτημα τους, τι να περιμένουν και πώς να μεγιστοποιήσουν τις ωφέλειες για τα αγροκτήματα τους. Επίσης, αποκτούν πρακτική εκπαίδευση και εξοικείωση με τον ψηφιακό εξοπλισμό, όπως και δεξιότητες χειρισμού και ενσωμάτωσης αυτού στην καθημερινή ρουτίνα τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Αποτελούμε την πύλη για ένα πιο έξυπνο και πιο αποτελεσματικό μέλλον στη γεωργία. Ελάτε μαζί μας στην “καλλιέργεια” γνώσεων, δεξιοτήτων και επιτυχίας στο δυναμικό τοπίο της σύγχρονης γεωργίας.

Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Χριστίνα Μουτισία, M.Sc.
Project Manager