Ηλεκτρονικό ημερολόγιο καταγραφής αγροτικών εργασιών

Ηλεκτρονικό ημερολόγιο καταγραφής αγροτικών εργασιών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της γεωργίας ακριβείας με την προηγμένη υπηρεσία μας «On-line fam book», έναν ψηφιακό εργαλείο για αγρότες που αναζητούν άμεσες πληροφορίες, βελτιωμένες λειτουργίες και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Η υπηρεσία παρέχει πρόσβαση σε πλατφόρμα μέσω της οποίας ο αγρότης μπορεί να καταχωρεί τις εργασίες που εκτελεί στο αγρόκτημα του αλλά και να λαμβάνει πληροφορίες με τις εργασίες οι οποίες θα πρέπει να εκτελεστούν. Συγκεκριμένα, Οι αγρότες μπορούν να έχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις εργασίες ψεκασμού, λίπανσης, άρδευσης και καλλιέργειας και πότε έγιναν σε κάθε αγροτεμάχιο. Αυτά τα δεδομένα δίνουν στους καλλιεργητές πολύτιμες πληροφορίες και συμπεράσματα για την κατάσταση του αγροκτήματος όπως και αλλά και για τη βελτίωση της λειτουργίας αυτού.

Με αυτές τις πληροφορίες οι αγρότες μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο ψηφιακό τους βήμα, χρησιμοποιώντας δηλαδή πιο προηγμένες ψηφιακές λειτουργίες, όπως το σύστημα ιχνηλασιμότητας τροφίμων και η λεπτομερής ανάλυση για τον προσδιορισμό των επιπέδων εκπομπών CO2 του αγροκτήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η υπηρεσία μας «On-line fam book», παρέχει μια απρόσκοπτη ψηφιακή καταγραφή των λειτουργιών/εργασιών των αγροκτημάτων, παρέχοντας στους αγρότες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και ενισχύοντας την περιβαλλοντική διαχείριση του αγροκτήματος. Αυτή η ψηφιακή λύση όχι μόνο απλοποιεί τη συμμόρφωση με τις γεωργικές πολιτικές, αλλά δίνει επίσης τη δυνατότητα στους αγρότες να βελτιστοποιούν την παραγωγικότητα μέσω αναλύσεων που βασίζονται σε δεδομένα.

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο πελάτης μπορεί να επιτύχει:

  • Καλύτερη κατανόηση και γνώση των συνθηκών του αγροκτήματος.
  • Αύξηση της αποδοτικότητας με προσαρμογή της αποδοτικότητας των τεχνικών καλλιέργειας
  • Ο πελάτης μπορεί να έχει εξωτερική αξιολόγηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις
  • Συμμόρφωση με τις πολιτικές της ΚΑΠ σχετικά με την τήρηση αρχείων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η υπηρεσία μας «On-line fam book» μας παρέχει την τεχνολογία, την αποτελεσματικότητα για να καθοδηγήσει το αγρόκτημά σας προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Χριστίνα Μουτισία, M.Sc.
Project Manager