Απομακρυσμένη παρακολούθηση των χαρακτηριστικών υγείας και καλής διαβίωσης των ζώων

Απομακρυσμένη παρακολούθηση των χαρακτηριστικών υγείας και καλής διαβίωσης των ζώων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της σύγχρονης γεωργίας με την υπηρεσία Απομακρυσμένης παρακολούθησης των χαρακτηριστικών υγείας και καλής διαβίωσης των ζώων – όπου τα περιλαίμια του Livestock GPS Tracker γίνονται τα μάτια και τα αυτιά σας στο αγρόκτημα. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση των ζώων με τη χρήση περιλαίμιων Livestock GPS Tracker προσφέρει πολυάριθμες υπηρεσίες στους κτηνοτρόφους. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα περιλαίμια εξασφαλίζουν ακριβή και συνεχή παρακολούθηση των ζώων στις φάρμες (απόσταση, υγεία, θερμοκρασία) παρέχοντας την δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμα μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η υπηρεσία της Απομακρυσμένης παρακολούθησης των χαρακτηριστικών υγείας και καλής διαβίωσης των ζώων, διασφαλίζει την ορθή διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου. Τα περιλαίμια Livestock GPS Tracker παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους κτηνοτρόφους να ανακτούν γρήγορα τα χαμένα ζώα, να αποτρέπουν την κλοπή, να παρακολουθούν την υγεία των ζώων, να βελτιστοποιούν τη βοσκή και να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις βάσει δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακμάζον, καλά φροντισμένο ζωικό κεφάλαιο, προστατευμένο από κινδύνους.

ΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

  • Απώλεια και ανάκτηση ζώων: Τα περιλαίμια GPS επιτρέπουν στους αγρότες να παρακολουθούν την ακριβή θέση των ζώων τους στο αγρόκτημα. Αυτό βοηθά στον εύκολο εντοπισμό ζώων που έχουν χαθεί ή έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή εκτροφής τους.
  • Πρόληψη κλοπής: Οι παραγωγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν περιλαίμια GPS για να αποτρέψουν την κλοπή των ζώων τους. Εάν ένα ζώο βρεθεί πέρα από την προκαθορισμένη περιοχή, ο κτηνοτρόφος λαμβάνει μια άμεση ειδοποίηση και μπορεί να αντιδράσει άμεσα.
  • Παρακολούθηση υγείας: Τα περιλαίμια GPS μπορούν να παρακολουθούν τη συμπεριφορά και την κίνηση των ζώων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες να εντοπίσουν τυχόν ασυνήθιστα πρότυπα ή σημάδια ασθένειας ή αγωνίας, επιτρέποντας την έγκαιρη παρέμβαση και υγειονομική περίθαλψη.
  • Διαχείριση βοσκής: Τα περιλαίμια GPS μπορούν να παρακολουθούν τη συμπεριφορά και την κίνηση των ζώων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες να εντοπίσουν τυχόν ασυνήθιστα πρότυπα ή σημάδια ασθένειας ή αγωνίας, επιτρέποντας την έγκαιρη παρέμβαση και υγειονομική περίθαλψη.
  • Λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων: Οι αγρότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν περιλαίμια GPS για να παρακολουθούν τα μοτίβα βοσκής των ζώων τους. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν στη βελτιστοποίηση των εναλλαγών βόσκησης, στην πρόληψη της υπερβόσκησης και στη διασφάλιση της αποτελεσματικής χρήσης των των βοσκοτόπων.
  • Απόφαση βάσει δεδομένων: Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της παρακολούθησης GPS μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τους αγρότες. Μπορούν να αναλύσουν τα μοτίβα κίνησης, τη συμπεριφορά σίτισης και τα επίπεδα δραστηριότητας των ζώων τους και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.
  • Διαθεσιμότητα δεδομένων για περαιτέρω ανάλυση απόδοσης και βιωσιμότητας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ενισχύουμε τη διαχείριση του ζωικού σας κεφαλαίου με τεχνολογία που διασφαλίζει την ευημερία τους και την ηρεμία σας.

Perrotis College
54 Marinou Antipa Str., GR570 01 Thessaloniki +30 2310 492700
info@afs.edu.gr
Christina Moutisia, M.Sc.
Project Manager