Blog

Το #DigiAgriFood στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο IEEE CAFE 2024 και το Industry Forum IAFE

Tο 2o Επιστημονικό Συνέδριο IEEE Conference on Agrifood Electronics (CAFE2024) θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή δράση, η οποία διοργανώνεται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τελεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronics Engineers-ΙΕΕΕ), θα συγκεντρώσει κορυφαίους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Με συμμετοχές από την Ευρώπη (Ελλάδα, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ιρλανδία), την Ασία (Ισραήλ, Ταϊβάν, Ινδία), την Αμερική (ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Μεξικό) και την Αφρική (Κένυα), το CAFE 2024 θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και την καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει παράλληλα το 2ο Φόρουμ IEEE CAS Industry Forum IAFE (Industry for AgriFood Electronics), στις 28 Σεπτεμβρίου 2024, γεγονός που θα αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα παρουσίασης των πιο πρόσφατων καινοτομιών στον Αγροδιατροφικό τομέα. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας τις τεχνολογίες και λύσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της Αγροδιατροφής. Μέσω αυτής της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρωτοποριακές προσεγγίσεις που ενισχύουν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα στον κλάδο. 

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgrifood, περήφανος υποστηρικτής του Συνεδρίου CAFE 2024, θα συμμετάσχει στο φόρουμ IAFE. Πιο συγκεκριμένα, ο Technical Project Manager, Dr. Διονύσης Βογλίτσης θα παρουσιάσει στο κοινό τις δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρει ο Κόμβος, το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15, στο Αμφιθέατρο Α3, της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, στα Κιμμέρια Ξάνθης. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο μόνο για την ημέρα του Σαββάτου

 

, , ,